Wie zijn wij?

Waarom bij ons?

Bijles op maat

De exacte vakken zijn vaak voor leerlingen de moeilijkste. Bij Betablokkers Bijles bieden wij hulp op maat! Onze bijlesdocenten zijn allemaal universitair opgeleid, zodat je verzekerd bent van de beste kwaliteit bijles. Door te focussen op begrip, in plaats van trucjes toe te passen, brengen wij leerlingen meer bij. 

Ons doel

Leerlingen hun doelen te laten bereiken

Door onze expertise qua vakkennis en ervaring kunnen wij met de juiste persoonlijke aandacht er samen met de leerling voor zorgen dat de prestaties en het zelfvertrouwen verbeteren.

Groningen

Er gaat niks boven Groningen

Dat vinden wij ook! In principe bieden wij enkel bijles aan huis in de gemeente Groningen, maar voor bijles in de omgeving zijn er ook mogelijkheden.

Rinnert JAN politiek

Ik ben Rinnert Jan, en ik heb Natuurkunde en Filosofie gestudeerd aan de RUG. Ik geef al een aantal jaar bijles, examentraining en les op de universiteit en geniet hier nog steeds van. Samen met Jacob zagen wij de kans schoon om een bijlesbureau op te richten, speciaal gericht op de beta vakken. We denken dat we betere kwaliteit bijles kunnen leveren, voor een lagere prijs. Dit gecombineerd met onze passie voor het bijles geven heeft geleid tot Betablokkers Bijles!

Jacob wierts

Mijn naam is Jacob en ik heb Technische Bedrijfskunde gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Ik heb in Haren mijn VWO afgerond, en ontwikkelde hier mijn passie voor de exacte vakken. Daarom wilde ik hier na mijn middelbare school tijd ook graag iets mee doen. 
Ik geef nu een aantal jaar bijles wiskunde, en doe dit nog steeds met veel plezier! Dit komt vooral omdat ik het leuk vind om te zien dat leerlingen progressie boeken en uiteindelijk hun doelen behalen.